Varför en momentomvandlare Gnälla?

Automatisk växellåda momentomvandlare gnälla är en vanlig åkomma i bilar, men det betyder inte nödvändigtvis en överföring översyn. I stället kunde gnälla vara ett resultat av för mycket utrymme mellan omvandlare kuddar och flexplåten.
Transmission gnälla i bilar innebär inte en dyr översyn. : Efter installation

Ofta momentomvandlare gnälla inträffar efter installation av en ny eller reparerad utsändning där mätningen mellan omvandlare pads och flex plattan är inte korrekt.


Inte Engagera

För mycket spel kommer att hindra omvandlaren från fullt ingrepp med den främre pumpen under acceleration, vilket bringar kugghjulet till rock och gnälla.

Skador Möjlig

köra bilen med en momentomvandlare gnälla kan skada transmissionen, så det är viktigt att rätt spel bestäms omedelbart.
rätt spel

rätt spel från bell bostäder till kuddar för General Motors Turbo Hydramatic 350 är en 1/8 inches, GM Turbo 400 är en 3/16 inches, GM Powerglide är 1 1/8 inches, och de flesta Fords vid 1 tum, enligt partshp.com.
Andra orsaker

Tripleedgeperformance.com rapporterar att rullager stöder enheten och dreven kedjan rider på kan också orsaka gnälla, och försumma problemet kan orsaka allvarliga skador.
Pump

främre transmission pump, och inte momentomvandlaren eller rullager, kan också vara gnällande skyldige, och kräver ett enkelt byte.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112353.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.