Hur man identifierar Caterpillar Equipment

Caterpillar har varit i branschen över 80 år och tillverkar över 300 olika maskiner, motorer och tillbehör till tung industri och byggande användning. Enligt Caterpillar, har det vuxit till att bli världens största tillverkare av anläggnings-och gruvutrustning, diesel och naturgas motorer och gasturbiner för industriella applikationer. Varje kan identifieras som en Caterpillar produkt genom dess Product Identification Number (PIN). PIN-koden är tryckt på en skylt någonstans på fordonet eller utrustningen. PIN-koden innehåller kodning för att identifiera produkten och utrustningens serienummer. Instruktioner
1

Lokalisera PIN plattan på ett fordon motor. Plattan är normalt monterad på motorblocket på höger sida bak.
2

Lokalisera PIN plattan på en hjullastare. Plattan är normalt monterad på vänster sida av den främre ramen, framför förarplatsen.
3

Lokalisera PIN plattan på en traktorgrävare. Plattan är normalt monterad på vänster sida av det främre stativet nära hytten.
4

Lokalisera PIN plattan på en Minilastare eller en Multi-Terrain Loader. Plattan är normalt monterad på baksidan av lastaren i ett synligt läge.
5

Notera modellnumret på PIN plattan. Gå till Caterpillar Product Line katalog länken i "Resurser" och leta upp modellnumret för att identifiera utrustningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112315.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.