Om att hyra bil utan större kreditkort

Det finns många biluthyrningsföretag som inte kräver kunderna att betala med ett kreditkortsnummer. Generellt är en betalkort eller något liknande krävs. I vissa situationer, om rätt dokumentation tillhandahålls kan du använda kontanter, förutsatt att du är över 25. Korrekt dokumentation innehåller en förares körkort, lön stub, elräkning, eller något liknande dokument som verifierar din adress. Enterprise

Enterprise är bland de mer populära biluthyrningsföretag på grund av deras dörr-till-dörr upphämtning blev känd via parollen "Pick Enterprise och vi hämtar dig." Enterprise tillåter förare att hyra med ett betalkort i motsats till ett kreditkortsnummer. Kunderna måste få något att bevisa sin adress som ett hyresavtal eller elräkning, och de måste ha ett giltigt körkort. Om du vill använda kontanter, måste du vara över 25. Du kan använda pengar om du ger ett giltigt körkort för staten där du hyr. Du måste också visa att du bor i det lokala området, återigen via en elräkning eller något av detta slag. Du måste betala hela hyran med en $ 100 extra insättning. Efter att de återvänt bilen, kommer du att få denna deposition tillbaka.
Alamo

Alamo hyror är avsedda för resenärer. Att hyra en bil med ett betalkort som du måste vara över 25 år, med undantag för vissa typer av konton. Yo'll behöver bevis för en tur och returresa biljett.

Att hyra från Alamo med kontanter, är en ytterligare $ 300 insättning krävs och den personen måste uppfylla Alamo s hyra krav. Hon måste också ge bevis på bostad via en elräkning eller leasing.
EZ Rent-A-Car

En annan sak att tänka på är att staten lagar påverkar biluthyrning politik. Ring byrån hyrbil du funderar på och förklara din situation och se om de kan hjälpa dig. EZ Rent-A-Car, en fantastisk resurs, har flera andra användbara tips om du hyra en bil utan ett kreditkortsnummer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112179.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.