Vad är en Cherry Picker?

Som namnet antyder, var körsbär plockare först avsedd för användning i fruktodlingar så att arbetstagarna kan nå frukt på hela trädet, inklusive frukt på toppen. Cherry picking Utrustningen bestod av en bom med en sluten låda för arbetstagaren att stå i samtidigt samla frukt. Storlek

Observera att körsbär plockare görs i olika storlekar för att tillgodose deras särskilda funktion. Små körsbär plockare görs som maskinrum hissar att göra mekaniker jobb mycket lättare när du tar bort motorer från bilar där han arbetar. Cherry plockare är också känd som korg kranar, hissar bom och hydraladders.
Windows

tvätta fönster på höga byggnader eller hyreshus flerbostadshus är lättare när en skylift används att hjälpa tvätta den övre uppsättningen av fönster. Det är en säkerhetsfunktion på de flesta körsbär plockare som inte kommer att tillåta dem att välta under drift. Används av telefonarbetare
telefonarbetare

Cherry plockare över hela USA för att reparera och arbeta med luftledningar under relativt säkra förhållanden. Telefonarbetare arbete i alla väder och, liksom operatören på marken, har BANVAKT en andra uppsättning kontroller för att möjliggöra bättre positionering av sig själv för att slutföra arbete projekt.
Telefoner
< p> militärer arbetar för telefonnät över hela Amerika använder ofta körsbär plockare för att utföra uppgifter medan du arbetar på stolpar.
Kabel TV

Kabel-TV reparatörer använder körsbär plockare till röra sig fritt när du ställer linjer kabel-tv. Spakar inom hinken där kabeln mannen avbryts kan flyttas och anpassas efter hans behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112054.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.