Hur man bygger en egen Ski Pylon

Annat än båten, skidor, repet och en sjö att rida på, är den andra viktigaste delen av skidutrustning på pylon, stål post eller bar du fäster repet vattenskidor till. Det ligger på baksidan av båten. Du kan köpa en pylon på alla marina butik och installera det på din båt eller göra en själv. Men gör det bara om du har metall-bearbetning kunskap och är väl förtrogna med styrka och vikt balansering. Saker du behöver Billiga 2-tums rostfritt stålrör för 1-tums rostfritt stålrör
Arc eller gas svetsare och filler bar
Grinder
Metal shaper
Visa fler instruktioner
1

Skär 2-tums rostfritt stålrör med en längd av 30 inches eller den längd som behövs för din skid pylon. Skidan pylonen behöver flera inches fritt utrymme ovanför motorn så att repet inte fastnar på den. Den behöver också klartecken från andra ljus, knapar eller flaggstänger på aktern på båten. Generellt är en längd på tre meter rör betydande.
2

Placera stålrör i båten i aktern där pylonen kommer att installeras, se till att det finns ordentlig clearance. Därefter förlänga din måttband från 6 inches under toppen av skidan pylonen till väggarna i båten i en vinkel på 45 grader. Detta är längden för stödstänger, som fäster vid pylon och väggar av båten på vardera sidan av det yttre.
3

Skär två längder av 1-tums rostfritt stålrör till denna längd för stödstavarna, lägga till två inches till den vinkel du ska skära i nästa steg. De bör passa tätt mot den upprättstående pylon och vägg av båten.
4

Grind ändarna av stödstängerna, som används för att stödja pylon till en 45 graders vinkel.

5

Clamp en av stödstavarna till 2-tums rostfri stolpe och svetsa dem på plats, med hjälp av en spackel bar och gas svetsare. Gör samma sak för den andra stödstången. Testa passform varje gång för att säkerställa att stången är korrekt monterad.
6

Weld två marina kvalitet fästen till ändarna av skid pylon. De bör uppfylla dina båttillverkare specifikationer för fastsättning av tillbehör till däck ram.
7

Fit och svetsa en justerbar konsol ski rep på toppen av röret.
8

Montera pylonen i båten-däck monteras med hjälp av tillverkarens maskinvara. Rada upp fästen på ändarna av de bärande stolpar och märk hålen på båten väggar för borrning.
9

Ta pylonen från båten. Borra hål där du bara markerade dem. Sätt tillbaka pylon och montera fästena stödrör till båten ram med marina skruvar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112035.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.