Hur man förstör en bil

Förstörelsen av en bil är nödvändig för någon av flera skäl. Beroende på om du har för avsikt att bärga delar, många olika alternativ finns tillgängliga för fordon destruktion. Vissa metoder innebär nedmontering av fordonet, medan andra helt enkelt komprimera den till en kub. Väg dina alternativ och välja den metod som är bäst för dig. Saker du behöver
medel för att täcka diverse avgifter
Visa fler instruktioner
förstöra en bil
1

Bestäm vilken typ av förstörelse du behöver. Bedöma om du kommer att behöva för att hålla olika delar av bilen för reparation av ett annat fordon. Bestäm om du vill sälja bilen i delar eller i sin helhet för skrot. Återfå en del av din investering kan hjälpa kompensera övriga kostnader. Slutligen, avgöra om fullständig förstörelse är nödvändig.
2

Kontakt bärgning eller yards skräp. Normalt är dessa varv ger sabotör och ersättning från fall till fall. Om du har ett fordon som potentiellt skulle kunna användas för bärgning ändamål, kommer dessa företag avstå ibland vrakplundrare avgift eller ens kompensera dig för fordonet.
3

Lägg upp en annons säljer din bil som skrot eller för delar. Ofta kommer en återförsäljare eller potentiell köpare kommer köpa upp hela bilen eller kommer plocka russinen delar från den. Han kommer att effektivt avveckla bilen själv tills du inte längre har delar som till vinst. Vid denna punkt, kan du kontakta igen ett skräp eller bärgning gård. Men i dessa fall kan du bli skyldig att betala en sabotör avgift. Du kan också försöka att sälja resten av fordonet till ett reducerat pris eller ge bort till en berörd part.
4

Demontera fordonet själv. Om du är särskilt mekaniskt benägna, kan du välja att demontera bilen i delar själv. Detta alternativ fungerar bra om du väljer att mixtra delarna själv eller om du tänker använda delarna. Återigen, när du har samlat alla delar från bilen, kan du ha bärgning gård ta bort det.
5

Kontakta en bilskrot. Skrotningsanläggningarna skiljer sig från bärgning och skräp varv i att de är specialiserade på enbart förstöra fordon. Dessa enheter tar normalt en avgift och använder en kross för att förstöra fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112015.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.