Hur man hittar ett fordons Registrerad ägare via ett registreringsnummer

Om du är i en olycka eller hitta dig själv offer för en träff och köra, kan du lära identitet ägaren av det andra fordonet med sin licens ställe. Även om lagen skyddar Department of Motor Vehicle (DMV) skivor och, i de flesta stater, inte beakta sådana uppgifter ingår i offentliga register, har du flera alternativ när man står inför denna situation. Du kan behöva prova dem alla innan du hittar en som fungerar för dig och finns i ditt tillstånd. Instruktioner
1

Record förarens registreringsnumret och kontrollera att du har skrivit alla siffror och bokstäver på rätt sätt och i rätt ordning. Kontrollera att fordonet har en registrering klistermärke, och notera den stat där fordonet är registrerat.
2

Använd en registreringsskylt system nummer sökning (se Resurser) för att hitta ett fordon registrerade ägare via en registreringsskylt nummer. Ytterligare information, inklusive en kvarstad innehavare (om någon) och VIN, kan också tillhandahållas.
3

Besök en DMV kontor. Om du är i en olycka och den andra bilisten flyr scenen, kontakta DMV med registreringsnumret och begära namnet på den registrerade ägaren. Den DMV kan inte släppa adress eller telefonnummer till ägaren, och vissa stater, såsom Kalifornien, kan inte släppa namnet, bara VIN.
4

anlita en privatdetektiv för att söka DMV Records. I vissa stater, kan endast en utredare tillgång till dessa uppgifter för att hitta den registrerade ägaren av ett fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112012.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.