Hur man bygger Race Trailers

Det är möjligt att bygga en egen ras trailer så att du kan dra en tävlingsbil som inte är lagligt för gatan körning. Detta kan göras för mindre än $ 1.000 i reservdelar. Detta är ett mycket mer ekonomiskt alternativ till att köpa en fabrikstillverkad race trailer, som lätt kan kosta dig flera tusen dollar. Saker du behöver Truck axlesTires4x4 steelWelding torchTrailer hitchHeavy spårvidd metallplattor eller purlingsTail ljus kitBrake controller
Visa fler instruktioner
1

skapa en plan race trailer. Gör det minst 16 meter lång så att den passar någon bil storlek race samt kunna hålla reservdäck och annan utrustning. Lägga in en nedfällbar ramp är också en bra idé så att du som kan köra racerbil på och av trucken utan rada upp en ramp. Hela botten av loppet släpvagnen kan täckas av plåt, eller du kan välja för hjulet löpare så att du har tillgång till undersidan av racerbil medan den är parkerad på släpvagnen.
2

Hitta ett par tunga lastbilar axlar. RV axlar fungerar bäst, och du kan ofta plocka upp dessa på skroten för mindre än $ 100. Se till att axlarna har både fjädrar och bromsar. Om hjulen är i dåligt skick eller saknas, köpa nya. Dessa bör vara korslagerdäck nylon släpvagn däck och vara 14-1/2 inches eller 15 tum.
3

Bygg ramen race trailern genom att svetsa ihop bitar av 4x4 stål. Gör en rektangel som mäter 16 meter med 6-och-en-halv meter. Stödja detta med ytterligare fem 6-och-en-halv fot spröjs svetsade inuti rektangeln. Placera mitten ribban 18 inches tillbaka i centrum. Svetsa annan halvvägs på baksidan. Fäst två mer under våren hängare fästpunkter och annan halvvägs mellan dem och fronten.
4

Fäst skumt race trailern. Detta måste sticka ut på en triangulär förlängning från den rektangulära ramen. Gör detta med en 82-tums lång bit av 4x4 stål. Skiva den på längden och svetsa de två delarna på undersidan av ramen. Ändarna bör uppfylla sidorna av ramen 41 inches från framsidan. De bör sedan vara vinklade mot varandra så att de möts vid toppen för att bilda en triangel. Säkra skumt race trailern till slutet.
5

Anslut axlarna till botten av ramen. Se till att loppet släpfordonsram sitter bekvämt på axlarna. Om de är för stora att du måste förkorta axlarna genom att skiva en bit ut från mitten och svetsa ihop bitarna igen. Kontrollera att fjädern pads radas upp. Passa in axlarna på båda sidor av tvärstången 18 inches tillbaka om mitten. Nästa svetsa våren galgar och axlarna med den ramen.
6

avsluta golvet av loppet släpvagn med grova metallplattor eller purlings. För att täcka hela loppet trailern, har 104 kvadratmeter av material. För att göra däck löpare får två 16-fot långa remsor som vardera 16 inches bred. Svetsa metallplattorna till ramen. Använd några extra metallplattor till hantverk fendrar under däcken. Detta kommer att skydda din ras bil från flygande stenar.
7

Gör ett par ramper av grova metallplattor eller purlings. De bör vara fyra meter lång och 16 inches bred. Anslut dem till baksidan av loppet släpvagn med gångjärn så att de kan vikas upp och ner.
8

Lägg en ljus kit och broms controller för att göra loppet trailer Street Legal. Bildelar butiker sälja dessa. Fäst baklyktor till fendrar och köra trådarna längs ramen till dragkroken. Det är där du ska hitta pluggarna till dragfordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111985.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.