Hur man bygger en Posi

Positiva traction differentialer är byggda annorlunda än en standard differential. Standard skillnader har ringkugghjulen och bärare redskap som installerar sig, som en uppsättning av planetväxlar. Den positiva dragkraft, låsande egenskaperna hos posi-dragkraft bakre ände har gjorts möjligt genom ett kugghjulssystem som är förmonterad i en kamaggregat som grödor till differentialen som en integrerad del. Saker du behöver Review, komplett uppsättning fordonsindustrin verktyg och skiftnycklar
luftkompressor och tryckluftsslang
Mutterdragare
Hydraulisk domkraft och pallbockar
80-90 vikt växellådsolja
Posi-dragning differential ombyggnadssats
oljesanering pan
Rullande golv ranka
Säkerhetsutrustning, inklusive handskar och skyddsglasögon
Wheel-lagerfett
ersätter axel tätningar
Silikonpackning tätningsmedel
Grease skära lösningsmedel, såsom bensin eller kommersiella avfettningsmedel
Rena trasor
Visa fler instruktioner
Demontering av Posi-Traction Bakre ände
1

Öppna differential ombyggnadssats och noga undersöka delarna. Läs igenom instruktionerna, och noga granska alla illustrationer som medföljer enheten. Bekanta dig med hela processen innan det blir under bilen. Du kommer att vara mycket mer framgångsrik och självsäker med arbetet om du förstår omfattningen av projektet innan du börjar.
2

Hissa bilen med en domkraft, och dra bilen på pallbockar. Arbeta aldrig under en bil som inte stöds på ett par pallbockar betyget för vikten av ditt fordon
3

Avlägsna differential genom att lossa skruvarna runt omkretsen av skillnaden täcka. Fånga smörjoljan i oljetråget, och återvinna det på en lokal omedelbar oljebyte anläggning.
4

Unbolt och ta bort eventuella tillgängliga delar från bakre differential. De flesta av de posi-trac inre delar är bultade på plats som en enda enhet. Ta bort alla stift eller clips som håller axlarna på plats, och ta bort eventuella delar som är direkt åtkomliga.
5

Demontera båda bakhjulen, broms församlingar, axelmuttrar, tätningar och lager. Placera muttrarna, lager och kottar bärande i fett styckning lösningsmedel, och ställ dem åt sidan. Ställ bromsdelarna på en säker plats också.
6

Ta bort clipsen eller ringar kvarhållande runt ändarna på axlarna, och dra axelns utåt från differentialen 6 till 12 inches.

7

Unbolt interna posi-trac utväxling församling från den bakre differential, och ta bort den från differentialen. Haka drevet som är ansluten till drivaxeln och avlägsna kuggdrevet, för.
8

Rengör insidan av differentialhuset med kommersiell fordonsindustrin avfettningsmedel. Spraya insidan av kammaren, och se till att du tvätta ur eventuella metallspån, slam uppbyggd eller bitar av smuts. Addera Ombyggnad och byte av Posi-Traction differentialhopkuggning
9 < p> Följ instruktionerna med Ombyggnadssatsen och försiktigt isär den integrerade växellådor. Avsätta de delar som ersätts av nya i Ombyggnadssatsen och rengöra alla delar som inte ersätts i fordonsindustrin avfettningsmedel. Innan du påbörjar monteringen processen, bör delarna vara rena, torra och fysiskt kontrolleras för skador.
10

Installera ombyggda posi-trac utväxling montering i omvänd ordning. Skruva fast posi-dragning uppgraderingssats i differentialen. Skjut axlarna på plats, och säkra axlarna till differentialhopkuggning. Byta slitna axeltätningar, tillämpa hög kvalitet lagerfett och sedan installera om hjullager, kottar och nötter. Montera bromssystem enligt tillverkarens anvisningar och skruva tillbaka hjulen på axeln församling. Återgå till differentialen, infoga eventuell resterande del i differential, och skruva dem på plats.
11

Applicera en ny bakre packning differential lock. Smörj in packningen med silikon packning material, och sedan skruva på differential omslaget. Var noga med att inte över-moment bultarna differentiella täcka. Dessa skruvar ska klippa av om slitas alltför aggressivt. För bästa resultat, använd en momentnyckel och ställ åt bultarna till fabrikens specifikationer.
12

Refill skillnaden med nya 80-90 vikt växellådsolja. Addera

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133912.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.