Buick Code 44

När din Buick instrumentpanelen blinkar en skylt som lyder " Check Engine ", som är motorns styrenhet ( ECM ) som indikerar att något är fel med ett elektriskt system i fordonet . Identifiering

ECM Code 44 i en Buick är en indikation på att syresensorn i bilen inte fungerar inom de riktlinjer som fastställts av tillverkaren . Styrmodulen är utrustad för att övervaka elektriska system i bilen och kommer att belysa en del av din sensor panel . Kod 44 anger uttryckligen att O2-sensor visar en genomgående hög avgas innehåll.
Orsaker
p Det finns flera tänkbara orsaker till en kod 44 varning i en Buick . Dessa kan bestå av en defekt eller bly - kortsluten O2-sensor , smutsigt eller igensatt injektorer , vatten i bränslet , lågt bränsletryck eller volym , avgassystem läcker systemet eller läckage vakuum . Denna kod kan aktiveras genom ett av flera villkor , bland annat när O2-sensor spänningen ligger under 250 volt och när ECM är i en sluten slinga i mer än 50 sekunder .
Testa

Det finns flera sätt att testa och korrigera fel . Mekanik kan använda en monteringslinje diagnostisk länk ( ALDL ) indikator , TurboLink felsökningsverktyg eller en Sunpro kod scanner . En mängd olika scanners finns på de flesta bildelar butiker för runt $ 30.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133819.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.