Jeep Windows elektriska problem

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har fått massor av klagomål om elektriska problem med Jeep fönster. Konsument rapporter visar att problemet inte är isolerat till ett visst märke eller modell. Befälhavare, fri och Grand Cherokee kan påverkas. Jeep Commander

Ägare av Jeep Commanders klagar ofta till NHTSA att deras fönster inte kommer att rulla hela vägen upp eller rullar inte ner ordentligt. Ett årsmodell 2006 Commander ägaren berättade NHTSA att återförsäljaren ersatte henne switch förarsidan men problemet kvarstår. Som av 2010, har tillverkaren inte utfärdat en återkallelse för att åtgärda problemet.
Jeep Liberty

Flera Jeep Liberty ägare har klagat till NHTSA att fönstret tillsynsmyndigheterna sluta arbeta utan förvarning. Vissa konsumenter rapporterar fönster faller slumpmässigt eller fastnar medan rullas ner. Årsmodell 2005 Jeep Liberty ägare har fått höra av återförsäljarna att problemet är vanligt, men ingen minns har utfärdats för att reparera detta problem från och med 2010.
Jeep Grand Cherokee

Elektriska problem i Jeep Grand Cherokee kan orsaka att fönsterhissarna ska sluta fungera. En brandrisk också kan förekomma i vissa fall, enligt flera klagomål från konsumenter till NHTSA. En konsument klagade till NHTSA att hans 2004 Grand Cherokee fönster och innerbelysning slutat att fungera och, tack vare två factory trådar bryta och få kontakt med varandra, vilket orsakar gnistbildning nära gångjärnet. Denna konsument berättade NHTSA att hans mekaniker förklarade detta är ett vanligt problem i jeepar, även om ingen minns har utfärdats från och med 2010.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133809.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.