Hur säkert lagra Welding Supplies

Svetsning är ett bra sätt att reparera sprickor i metallen. Gaserna och annan utrustning som används vid svetsning bör förvaras på speciella sätt för att säkerställa integriteten av utrustningen. Underlåtenhet att lagra svetsutrustning kan äventyra utrustningen och säkerheten för svetsaren använder utrustningen. Säker förvaring av svetsutrustning är en fråga om sunt förnuft. Saker du behöver
slutna behållare
monterad krokar
Förvaring skåp eller vagn
Visa fler instruktioner
1

stavar Store svetsning i upprätt läge för att förhindra sidorna av stavarna från att skadas vilket kan påverka hur att metallen strömmar under svetsningsprocessen. Svetstrådar bör förvaras i förslutna behållare som kommer att skydda dem från fukt. Varje behållare bör endast innehålla endast en typ av stång såvida det inte finns en delare för att hålla olika typer av svetstrådar separerade. Separera svetsstavar kommer att bidra till att förhindra olyckor som orsakas av att fel stavtyp.
2

tankar Place svetsning i skåp eller vagnar lagring som kommer att förhindra att tanken välter. Svetsning tankar har brandfarlig gas i dem och måste vara i upprätt läge. Kontrollera att ventilen på tanken är helt avstängd när den inte används för att förhindra läckage av gas.
3

Koppla bågsvetsar. AC eller DC ström används av bågsvetsar att värma metallen och skapa den svetsade fogen. När den inte används för bågsvetsning maskinen bör vara bortkopplad och alla rattar och rattar vridas till läge OFF. Bågsvetsar bör förvaras i torra ställen där maskinen inte kommer att knuffas eller skadas. Slangarna löst
4

Coil och ta bort alla veck för att förhindra att slangarna blir permanent skadad. Slangarna som är anslutna till svetsning tankar bör förvaras i ett svalt och torrt ställe.

Bågsvetsning linjer också bör förvaras i en lös spole och hängde upp. Bågsvetsning linjer bör inte tillåtas att ligga på marken där maskinerna kan köra över dem och orsaka skador på det skyddande höljet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133691.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.