Hur Hydraulisk Floor Hissar Arbete ?

Hydrauliska system ger en avsevärd mängd energi som annars inte skulle vara möjligt i kroppsarbete ensam . Golv hissar är bekvämt för arbetstagare som annars skulle behöva tafatt böja , sträcka eller klämma runt föremål som de arbetar på . Vätskor

Beroende på nivån av hydrauliska behövs trycksättning , kan en icke- komprimerbar vätska användas för hydraulik , inklusive luft. Luft är effektivt i små system , men kan läcka mer än önskvärt när tryckförändringar. Således olja och specialiserad hydraulfluid är mer lämpade för större system.
Trycksättning

Länkade system har reservoarer rymmande fluiden avsedd för trycksättning . När tryck behövs för att höja golvet hiss, pumpas fluid manuellt eller elektriskt i systemet. När väl den önskade höjden av hissen uppnås , är trycket antingen manuellt låst på plats medelst en broms , eller elektriska motorer drivs som behövs för att upprätthålla den önskade nivån av tryck. När bromsen släpps, är tryckavlastad , så att vätska kan rinna tillbaka in i reservoaren tills den önskade nivån uppnås .
Faror

Hydrauliska system är beroende av ett slutet system för att säkerställa tillförlitlighet . Små läckor är skadliga för säker drift och kunde snabbt utvecklas till stora , katastrofala läckor . Hydrauliska bromsar bör alltid ha en backup -system i händelse av fel , särskilt när människor arbetar under tung utrustning som ska lyftas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133685.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.