Hur man fixar en Freeze Fuel Line Up

I delar av landet som upplever temperaturer under nollpunkten, en bränsleledning fryser i din bil är en reell möjlighet. När vattenånga blandas med kvarvarande bränsle kvar i bränsleledningen, kan fryst blockering resultera, förhindrar starten av motorn. Blockeringen måste tas bort för att bränslesystemet fungerar väl. Saker du behöver
skiftnyckeln
Air kompressor med en smal spraymunstycke
Alkohol
Visa fler instruktioner
hur man fixar en bränsle-line frysa upp.

1

Använd skiftnyckel för att koppla bort bränsleledningen vid bränslepumpen och bensintanken slangen. Vänd dem moturs för att lossa och dra.
2

Bifoga en smal spraymunstycke till kompressor vrida kopplingen medurs med din skiftnyckel tills ordentligt. Koppla in din kompressor och låt den nå 120 psi.
3

Placera munstycket i bränsleledningen av bränslepumpen och tillämpa lufttrycket tills blockeringen kommer gratis. Om blockeringen inte kommer gratis följa nästa steg.
4

bort kompressorn munstycket från bränsleledningen öppning och häll ca en kopp alkohol i linjen. Låt alkoholen att sitta i ledningen under flera minuter och sedan upprepa proceduren för att rensa bränsleledningen med luft. Upprepa denna procedur tills alla blockeringen tas bort och sätt tillbaka båda ändarna av bränsleledningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133516.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.