Minns Information om 2000 Chevrolet Monte Carlo

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) är den federala myndighet som ansvarar för defekta undersökningar och utfärdande säkerheten påminner på motorfordon och deras utrustning. Den 2000 Chevrolet Monte Carlo har varit föremål för många återkallelser av NHTSA. Ägare rekommenderas att ha varje objekt kontrolleras och repareras av en Chevrolet-återförsäljare och potentiella köpare kan komma på Internet återkallande historien om en bil innan köp. Motor och motorkylning

När bromsarna är deprimerad kraftfullt, kan motorolja släppa på grenröret. Denna olja kan köra ner gnista kanalen pluggkvarhållare och antändas i en liten låga om grenröret är varmt nog, med risk för brand i motorrummet. Dealern kommer att ersätta gnistan trådarna pluggkvarhållare och tag bort tändstiftet poliga stickkontakten behålla kostnadsfritt.
Bränslesystem och bensin Delivery

bränsletrycket regulatorer på denna modell Monte Carlo har en mycket hög hastighet av bränsleläckage. Detta gör att bränsle kommer in i insugningsröret genom en vakuumledning, och kan leda till en slå tillbaka. Detta bakslag kan brista insugningsröret, förskjuta en bränsleledning, dra en injektor malplacerad och orsaka bränsleläckage som kan leda till en eventuell brand. Återförsäljare kommer att installera nya regulatorer bränsletrycket med lämpliga membran.
Steering

Eftermarknad Styrspindlar säljs för denna modell har ett fel som kan leda till knogen för att bryta inom området för navet. Detta kan orsaka en förlust av styrförmåga och en eventuell oväntad krasch. Dorman, tillverkaren av knogarna, kommer att ersätta defekta delar utan kostnad och ersätta för arbete.
Styrning

Dorman varumärke mellanliggande styrande axlar säljs som reservdelar kan ha en defekt svets förbinder det inre röret till det yttre röret. Misslyckande av svetsen kan orsaka förlust av styrning och resultera i en eventuell krasch. Dorman kommer att ersätta de styrande axlar gratis.
Bränsletank

2000 Monte Carlo universella tryck stamgästerna (UPR) har tillverkats utan O-ringen och hållaren. Detta kan resultera i ett bränsleläckage och eventuell brand. Delphi företag som ansvarar för den defekta UPR kommer att ersätta det gratis.
Säkerhetsbälten

bälteslåset församlingar i denna modell inte klarar kraven bärande grund de var inte egendom värmebehandlas. Passagerare i fordonet får inte vara fastspända i händelse av en krasch. Återförsäljare kommer att inspektera bälteslås montering och ersätta någon som är defekta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133489.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.