Hur man återställer Byt olja i en 2002 Tahoe

Chevrolet Företaget tillverkar bilar, lastbilar och stadsjeepar som ägs av tusentals människor över hela USA. Även om dessa bilar är bra på att få dig till och från där du behöver för att gå, precis som alla andra fordon, kommer de behöver så småningom byta olja för att förhindra motorskador. Om du har en 2002 Tahoe, kommer att få ett oljebyte inte alltid stänga av "Change Oil" ljus som visas på instrumentpanelen. Lyckligtvis kan du enkelt återställa det ljuset själv. Instruktioner
1

Öppna dörren och komma in i 2002 Tahoe. Stäng dörren och sätt in nyckeln i tändningslåset för att börja återställa ljuset byt olja. Detta bör endast göras efter att oljan har ändrats eller om du planerar att göra det snart.
2

Vrid nyckeln till läge "RUN". Vrid inte nyckeln förbi denna position som du inte vill stänga av motorn på. Du kan inte återställa ljuset Byt olja när bilen är igång.
3

Tryck ner gaspedalen hela vägen till golvet och släpp den. Låt det komma hela vägen tillbaka upp innan du trycker den tillbaka ner till golvet igen. Gör detta tre gånger i snabb följd. Du har bara fem sekunder att genomföra tre pressar efter gör den första.
4

Vänta förändringen oljan ljuset återställas. Det blinkar i fem sekunder indikerar att det återställs då det stängs. Om den inte blinkar fem gånger eller stänga av, upprepa processen att återställa ljuset. Avsluta bilen eller kör den som vanligt när du är klar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133129.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.