Hur Tight ska min oljefilter Var ?

Rätt täthet din olja filter säkerställer att filtret inte faller av eller skadas när du kör . Det hjälper också till att göra nästa oljebyte en mycket enklare upplevelse . Preparering

Innan du sätter på din oljefilter , gnid oanvänd motorolja runt gummipackning längs botten av filtret . Oljan hjälper till att smörja tätningen och säkerställer att packningen inte skadas när de skruvas .
Bestämma Täthet

Vid installation av oljefilter , bör du sakta skruva i med handen . Se till att filtret blir i rent för att undvika skador på filtret .

När filtret helt har skruvats i , ge den ett kvarts varv . Detta gör att filtret passar säkert utan att vara alltför snäv .

Oljefilter behöver inte vara alltför snäv . Om du kan säkert skruva på filtret med handen , kräver endast minimalt motstånd från åtdragna läget , då filtret har rätt spänning . Addera ditt Vanliga problem
< p > olja filter är ofta för hårt . När du försöker att byta filter under nästa oljebyte , kommer filtret att vara alltför svårt att ta bort för hand . För detta problem , oljefilter skiftnycklar finns tillgängliga att hjälpa till att avlägsna filtret ordentligt .
P Om du är i en situation där du inte har ett oljefilter , kan en skruvmejsel ha fastnat i filtret och vände . Kör inte med den fastnat filtret fortfarande i bilen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133062.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.