En lista med filter för en Chevy Tahoe 10

Den Tahoe är en full-size SUV först släpps ut på marknaden av Chevy 1995. Med dess rymliga interiör har det tjänat alla från fotboll mammor till poliser. Med rätt skötsel kan du hålla din Tahoe kör väl i tusentals miles. Ett av de enklaste artiklar att ersätta är filtren. Om de blir igensatta, kan det hindra din Tahoe prestanda. Luftfilter
p Det är viktigt att kontrollera ditt luftfilter ofta och byt ut den om det blir för smutsigt eller igensatt. Det finns ett brett utbud av filter som finns för 2010 Tahoe. Oavsett om du väljer en modell som utformats speciellt för Chevy eller en universell filter utformad för att passa flera fordon sannolikt beror på det pris du vill betala. AC Delco, Fram, Hastings och Motorcraft är ett fåtal tillverkare som erbjuder luftfilter för Tahoe. Dessa filter varierar i pris från $ 4 till $ 400 och med december 2010. De är gjorda av gasväv, skum, papper eller syntetiska material. De kan köpas med tillsatta skikt för en längre livslängd eller speciella mönster för förbättrad prestanda. De vanligaste luftfilter för 2010 Tahoe

är en flexibel panel-stil ungefär 2,36 inches i höjd, 9,72 inches bred och 12.3 inches lång. Dessa mätningar varierar några tiondelar av en tum mellan tillverkarna.
Bränslefilter

bränslefiltret skär bränsleledningen tvingar bränsle att passera genom det så att partiklar såsom smuts och rost kan siktas ut och hindras från att nå motorn. Filtret är normalt en liten patron som innehåller ett speciellt filterpapper. Bränslefilter för den Tahoe varierar i pris från $ 2,99 till $ 98 i december 2010. Tillverkarna är K & N, Mallory, Mr Gasket, Russell och Spectre. Även mätningarna varierar några tiondelar av en tum mellan tillverkarna, är filtret allmänhet ca 3 inches lång med en 1,13-tums diameter. Inloppet och utloppet är 0.38 inches. Filter kan göras från flera olika metaller, inklusive aluminiumlegeringar och förkromad stål.
Oljefilter

Oljefiltret avlägsnar föroreningar från motoroljan. Dessa är ofta ut när oljan byts var 3000 miles. Oljefilter är inte dyrt och varierar i pris från $ 5 till $ 20 i december 2010. Gemensamma tillverkare för Chevy Tahoe inkluderar AC Delco, Fram, Hastings och K & N. Som med de andra typer av filter, de faktiska dimensionerna varierar några tiondelar av en tum mellan tillverkarna. Typiska mått är cirka 3,33 inches hög med en 3-tums ytterdiameter. Den inre diametern är 22-by-1.5-mm gänga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133063.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.