Hur vill kolla Transmission Fluid på en 2003 VW GTI

Kontroll transmissionsolja i 2003 Volkswagen GTI hjälper till att förbättra effektiviteten i din bil. Underhålla rätt vätskenivån håller Volkswagens transmission välsmord så det kan växla med lätthet. Det kan tillåta dig att undvika kostsamma reparationer. Kontrollera nivån kräver att du vara medveten om "FILL" rad i slutet av stickan. Om vätskenivån är vid eller något över linjen, har du tillräckligt med vätska. Om det är under denna linje, måste du lägga transmissionsolja. Saker du behöver
Transmissionsolja
Bil tratt
Rag
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn och låt den gå en stund. Kontrollera nivån transmissionsolja medan motorn är varm så att du får en korrekt avläsning.
2

Öppna huven på din bil.
3

Leta överföringen oljestickan på framsidan av din motor. Den har en färgad slinga som används för att dra ut oljestickan ur sin brunn.
4

Dra ut oljestickan. Torka bort vätska av oljemätstickan med en trasa. Sätt tillbaka mätstickan i dess väl. Dra ut den igen. Kontrollera vätskenivån på mätstickan.
5

Tillsätt vätska om vätskenivån är under "FILL" linjen på oljestickan. Placera en tratt över transmissionen väl. Häll en liten mängd av vätska in i tratten och in i växellådan.
6

Mät vätskenivån igen. Lägg transmissionsolja tills din överföring har rätt mängd vätska.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132802.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.