Specialverktyg för VW Oljebyte

Även om du behöver några speciella verktyg för en VW oljebyte kommer du att märka att processen är inte mycket annorlunda än amerikanska gjorda motorer . En sak som senare modell Volkswagens har som många amerikanska bilar inte är en plast motor sköld eller ett hölje som skyddar undersidan av motorn från att skadas under körning och ett oljefilter som är svåra att nå . T- 20 Höljet som skyddar underredet av senare modell Volkswagen motorer torxmejsel

hålls på plats av flera Torx bultar. Dessa skiljer sig från vanliga bultar som huvudet har en Stjärnmärkta hål som kräver ett specialiserat verktyg som liknar en skruvmejsel för borttagning . Korrekt storlek Torx drivrutin är en T - 20 .
Oil Filterkanister Hylsnyckel

oljefiltret på senare modell Volkswagen motorer endast kan avlägsnas från under fordonet . Ofta förhindrar nedre kylarslangen en mekaniker formulär tar bort filtret med hjälp av gemensamma skiftnyckel oljefilter som använder ett metalband . Det finns helt enkelt inte tillräckligt med utrymme . Du måste använda en olja filterkanister socket - typ skiftnyckel i samband med en spärr och förlängare för att ta bort filtret .
19 milimeter Wrench

standard storlek för oljefiltret avtappningspluggen på sena modell Volkswagens är 19 millimeter . En försluten ände skiftnyckel eller en socket kan användas för att dra ut kontakten ur oljetråget .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132590.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.