Hur man använder syntetisk olja för inkörningen

Även om du hittar lite argument om fördelarna med syntetisk olja över icke-syntetisk olja, som använder syntetisk olja för inkörningen är fortfarande en tvistefråga. Verkligheten är att många biltillverkare inte bara tillåta användning av syntetisk olja under inkörningen, de faktiskt leveranstid bilarna innehåller syntetisk olja från fabriken. Om din bil inte levererades från fabrik utrustad med syntetisk olja, och tillverkarens instruktioner inte uttryckligen förbjuder att byta till en syntetisk under inkörningen, kan du lätt ändra till syntetisk olja. Saker du behöver
Bil bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

recension instruktionsboken för tillverkarens instruktioner för inkörningen att säkerställa att de inte innehåller en oöverkomliga uttalande om att använda syntetisk olja. Kontrollera även om tillverkaren har en preferens för märke för syntetisk olja används.
2

Schemalägg ett oljebyte med återförsäljaravtalet. Det är bäst att schemalägga oljebyte med återförsäljaravtalet där du köpte bilen så att den kan få en redovisning av oljebyte vid en garantireparation fråga kommer upp senare.
3

Välj ett varumärke baserat på tillverkarens anvisningar eller råd för mekaniker.
4

Leverera din bil till generalagenten för oljebyte. Om möjligt, ha oljebyte utförs innan leverans av din bil. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132339.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.