Hur Ren hydraulolja

Hydraulolja i trycksatta styrsystem beroende vätsketryck för att påverka och styra rörliga delar konsekvent. Dessa system kräver användning av ren hydraulolja för att öka tillförlitligheten under utrustningens livslängd. I den tunga utrustningen industrin, hydraulvätskor flyttar kolvarna att lyfta, bära och hantera tungt material. För att sänka kostnaden för att ersätta gamla hydrauloljan för nya, har företagen sökt efter ekonomiska sätten att rengöra och återanvända hydrauloljor som ska återvinnas. Hur att rengöra hydraulolja är inte en enkel process, det är inte heller något lätt. Per den Förenta staterna regeringen, är det sättet att rengöra hydraulolja genom en metod för luftning och filtrering gamla oljan för att avlägsna vatten och föroreningar som har byggts upp inom begagnade hydrauloljor. Saker du behöver
Hydraulolja News: Test Centrifug prov
(snurrande skiva) katalog Filter (3 mikron) katalog Air (trycksatt) katalog Fluid tank
Show Mer Instruktioner
1

Drain används hydraulolja från en vätska styrsystem som har använts under en tidsperiod som under normala omständigheter skulle lämna vätskor kontaminerade. Förvara den använda hydraulolja i en tydligt markerad behållare eller oljefat som ska återvinnas. Ta ett prov av den olja som skall analyseras och placera det i en ren behållare.
2

Skicka hydraulolja prov till Exxon Mobil Corp för sin Signum oljeanalys. Följ länken nedan denna artikel i avsnittet Resurser för att hitta en länk direkt till Exxon Mobils Signum oljeanalys tjänsten. Testa ditt prov av hydraulolja för att bekräfta det kan återvinnas. Testresultaten kommer att visa dig hur förorenad ditt prov är och vilka föroreningar är närvarande. Använd dessa resultat för att anpassa reningsprocessen och för att vara säker på att den återvunna hydraulolja kommer prestera lika bra som ny, ren hydraulolja.
3

Höj fat används hydraulolja över marken minst 5 meter. Anslut en slang från botten av din begagnade hydrauliska trumma in i inloppet av ett hydrauliskt rengöringssystem. Detta system innefattar en roterande skiva, en tryckbehållare och ett filter. Ett system som detta kommer att följa "Pall" design och fungerar bäst för rengöring hydraulolja.
4

Placera uttagsslangen av Pall filtreringssystem i en ren återvunnen hydraulolja behållare att ta emot filtreras och renas hydraulolja efter att det har behandlats av Pall återvinningsstation. Öppna slangen ventilen för att tillåta den gamla hydrauloljan att komma in i återvinning enheten. Slå på tryckluft och låt systemet fungerar. Eftersom de återvunna vätskan lämnar, justera flödet av olja som går in i återvinningssystemet kommer in i systemen vid samma tryck som det lämnar den hydrauliska återvinningsföretag.
5

Titta på Pall-systemet för att säkerställa att den fungerar korrekt. När oljan kommer in i rengöringssystem, faller det på en snurrande skiva. Detta skapar en stor yta utrymme för oljan, som kommer att separera oljan från eventuellt vatten som förorenar hydraulvätska. Samtidigt är det att separera vatten från olja, kommer trycksatt luft (12 gånger omgivande) förånga vattnet som håller på att separeras från olja på den roterande skivan. Eftersom oljan sprider sig utåt på den snurrande skivan, kommer det ramla av skivan och avlopp i ett filter som fångar och separerar föroreningar såsom metaller, smuts och kisel ner till tre mikrometer från vatten-fri hydraulolja.

6

Prov och har analyserat den återvunna hydraulolja av Exxon Mobils Signum analys för att bekräfta återvunnen hydraulolja är klar för användning igen i alla system som utnyttjar trycksatta hydrauloljor att aktivera rörliga delar i system som är beroende av vätska kontroll för drift. Efter att ha bekräftat återvunnen hydraulolja är tillräckligt ren för de system du använder, returnera hydraulolja till tjänsten när det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132246.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.