Hur till Sätta fast Duramax LLY Injector Harness

Den Duramax är en familj av stora dieselmotorer som tillverkas av General Motors. Liksom alla motorer, Duramax motorer förlita sig på ett fungerande bränslesystem till brand. Den insprutare är en viktig del av bränslesystemet. Det hjälper till att upprätthålla flödet av bränsle till motorn. Ett vanligt problem med bränsleinjektorer är ledningsnätet har korroderat, vilket kan leda till ett bränsleläckage. Kontrollera bränsleinsprutaren sele, som säkrar bränsleledningen till bränsleinsprutaren. När en insprutare går dåligt, kan du märka några start problem med din bil. Instruktioner
1

Parkera fordonet på en säker plats på plan mark. Dra åt parkeringsbromsen och stäng av tändningen. Öppna huven.
2

Leta säkringsdosan i huven området längs passagerarsidan. Öppna säkringsdosan. Ta bort säkringen bränslepumpen från säkringsboxen för att lätta på trycket i bränslesystemet. Sa minuskabeln från batteriet.
3

Leta bränsleinsprutarna, som är monterade i det område där motorblocket ansluter till bränsleledningen. Identifiera bränsleinsprutarna som bröstvårtan-liknande ventiler som ansluter bränsleskenan till motorn. Beroende på storleken på din Duramax motor, kan bilen ha flera bränslespridare.
4

Kontrollera kabelnätet som omger bränslespridare. Leta efter tecken på korrosion, överdriven smuts eller skada. Ledningsnätet bör också vara intakt utan några sprickor.
5

Välj ett kabelnät som verkar skadad. Trace bränsleledningen från motorn tills du når bränslefördelningsröret. Inspektera bränslefördelningsröret för konsol som håller bränsleskenan på plats. Unbolt fästet att frigöra bränslefördelningsröret. Du bör nu kunna något manövrera bränsleskenan bort från motorn.
6

Trace bränsleledningen tillbaka till kabelnätet. Koppla bort kablaget från insprutare genom att trycka mitt på klämsäkringen ligger på spetsen av kabelnätet. Med trådklämman intryckt, skjut bränsleledningen tillsammans med ledningsnätet från insprutare.
7

Kontrollera kabelnätet. Lägg märke klippet som glider över ledningsnätet. Tryck här klippet och ta bort kablaget från bränsleledningen. Byt kablaget med en ny sele genom att föra in den på bränsleledningen under klippet. Du bör höra ett klickljud med bältesklämman säkrar nya sele.
8

Rikta bränsleledningen och ledningsnätet med bränslepumpen. Tryck ledningsnätet i insprutare tills bältesklämman säkrar insprutare och kablaget. Fäst baksidan bränsleskenan på plats med sitt fäste. Byt ut säkringen bränslepumpen i säkringsdosan. Anslut den negativa kabeln till batteriet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132061.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.