Hur Mix R12 & 134A

Ett fordons luftkonditioneringssystem drivs med gasformiga köldmedier av typen R12 eller R134a. Medan traditionellt de båda används uteslutande i ett AC-system i stället för tillsammans kan de blandas och användas för att tillhandahålla kyl-gaser till motorfordon och andra typer av fordonstrafik luftkonditioneringsaggregat. Blandning av de två tillsammans är en relativt enkel och okomplicerad process som inte avviker mycket från den traditionella fordonsindustrin AC laddningen. Instruktioner
1

Öppna din bils motor huva att avslöja hardwiring i luftkonditioneringen s köldmedium routing-systemet.
2

Leta munstyckena kylmediet filler på toppen av dessa hårdmetall ledningar - det hardwiring blir ca 1/8 tum i tjocklek
3

bort plasten fylla bröstvårtan lock som sitter ovanpå fyllningen bröstvårtor för att skydda mot smuts kommer in i kylsystemet. .
4

Starta bilens motor och koppla in luftkonditioneringen fläkt på sin högsta inställningen och temperaturen på sin lägsta inställningen.
5

Anslut R12 köldmedium till fylla nipplar och dosera vissa köldmedium i systemet. Beroende på hur låg på köldmedium bilens AC-system är, tillbringade mycket tid dispergera köldmedium varierar. Anslut R134a köldmedium till luftkonditioneringssystem och sprida kylmediet för samma tid som du skingrade R12 köldmedium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131969.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.