Hur att svetsa Trampbilar

Att köra en go-kart är en spännande passtime som kan avnjutas av hela familjen. Go-kart kan köpas förmonterade, eller de kan köpas som byggsats för dem som är mekaniskt benägna. Om skador uppstår på en go-kart, eller du bygger en själv, kan svetsning behövas för att bifoga några stycken tillsammans. Bågsvetsning kan användas för att svetsa ramen för en go-kart tillsammans, eller att reparera vissa bitar. Bågsvetsar kan köpas eller hyras genom butiker verktyg utlopp. Saker du behöver
bågelektroder svetsare
Svetshjälm
Isolerade handskar
Clamps
Stålborste
Shop handdukar
Visa fler instruktioner

1

Placera bitar av ram som ska svetsas. Använd klämmor för att hålla dem på plats. Rengör de samverkande områden med en stålborste för att avlägsna smuts och torka rent med en butik handduk.
2

Ground svetsaren genom att fästa krokodilklämman att jorda kabeln till arbetsområdet. Sätt på svetshjälm och isolerade handskar. Placera dig över arbetsområdet.
3

Håll elektroden i en 15-graders vinkel i förhållande arbetsområdet. Skapa ett smältbad med elektroden. En smältbadet är en pöl av smält metall som kommer att bilda från bågen som skapas av elektroden.
4

Dra smältbadet längs längden av det område som skall svetsas. Var säker på att hålla bågen en tredjedel av vägen framför smältan. Fortsätt att svetsa tills sömmen är klar.
5

Låt metallen svalna. Använd en stålborste för att ta bort svetsstänk och ojämna kanter. Svetsen kan sedan målas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131956.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.