Typer av Freeze pluggar till Motors

Freeze pluggar är metall Kontakterna som används för att täta hålen kvar i ett motorblock för att avlägsna sand som används vid bildning av rösterna. Många hem mekanik är inte medvetna om att frysa pluggar är en viktig del av bilens kylsystem. Utan dem - eller, med skadade pluggar - kylvätska kan läcka från motorblocket. Det finns två typer av frysa pluggar för motorer som kan komma i en av två material. Cup

En kopp plugg är utformad för att installeras i frysa kontakten hål vid flänsen på utsidan av motorn. Liknar vända en kopp upp och ner på ett bord, skapar kanten av flänsen förseglar sig själv till ytan och ett sug som hjälper till att hålla den på plats tillsammans med den pressade montering av pluggen axel i borrhålet.


Expansion

Expansion frysa pluggar är installerade med flänsen på insidan av motorblocket. Som en eftersläpning bult, expanderar flänsänden efter att ha körts genom borrhålet och låser pluggen på plats.
Steel

OEM frysa pluggar görs av galvaniserat stål. Detta stål tål hög värme motorblocket kommer att uppnå vid användning och behåller sin form, förhindrar läckage av kylvätska.
Mässing

mässing pluggar är något dyrare än stålpluggar men ett bättre val för motorn om bara vatten används som kylmedel skyddar mot rost. Detta motstånd mot rost minskar risken för en kylvätska läcka utvecklas genom pluggen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131948.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.