Hur vill kolla Transmission Fluid på en 1998 Honda Acura Integra

Integra startade sin produktion liv i samma år som Acura, 1986. Den Honda-byggd kompakt bil varade genom 2001 års modell och RSX ersatte den 2002. I 1998 Integra kom som antingen en coupe eller sedan och hade fem utföranden finns: RS, LS, GS, GS-R och Type R. 1998 Integra kom standard med en femväxlad manuell växellåda och hade en valfri fyrväxlad växellåda tillgängliga i alla trim nivå, utom typ R. Kontroll av vätskan i 1998 Integra transmission är en uppgift som varje ägare bör lära sig att utföra. Saker du behöver
Ren, luddfri trasa
Visa fler instruktioner
Kontrollera Automatic Transmission Fluid
1

Park Integra på en plan yta och låt den gå på tomgång tills den har nått driftstemperatur. Stäng av motorn.
2

Öppna Integras huven och leta överföringen oljestickan --- pinnen med ett gult handtag, nära luftfiltret rutan. Dra överföring oljestickan från transmissionen och torka av med en ren, luddfri trasa.
3

Sätt överföringen oljestickan och dra den från transmissionen igen. Kontrollera nivån hos fluidet på änden av mätstickan. Den korrekta vätskenivån ligger mellan de två varumärkena i slutet av sändningen stick.
Kontrollera Manual Transmission Fluid
4

Höj framsidan av Integra, med hjälp av en domkraft, och uppsättning pallbockar under bilens hjälpramen. Sänk Integra på läktaren.
5

krypa under bilen och leta reda på manuell växellåda kontrollera och fyll kontakten bakom passagerarsidan axel.
6

Ta kontrollen och pluggen, med en Ratchet och uttag, och sätter fingret i kontrollen och fyll hålet för att kontrollera vätskenivån. Den korrekta oljenivån är på botten av kontrollen och fylla hålet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131868.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.