Hur Spray Asfalt underbeläggning

För dem som vill skydda undersidan av sitt fordon, är en gummerad asfalt underbeläggning en effektiv metod för att förhindra korrosion och dödande ljudet av material som kastas upp från däcken. Även för dem obekanta med applicering av beläggningen, spraya på asfalten undercoating tar bara några timmars arbete. På kort tid kan du skydda ordentligt din bil eller lastbil med hjälp av en enkel ansökningsförfarande. Saker du behöver
stålborste
Avfettaren
färgtråg
pensel
Nylonborste
Asfalt Slang
undercoating
sprutpistol
Show Mer Instruktioner
1

Ta bort alla lösa och fjällning bitar av rost under fordonet med en styv, tråd-borste.
2

Fyll en färgtråg med en metall avfettningsmedel och borsta den på undersidan av fordonet med en pensel i ett enda, jämn beläggning. Femton minuter efter appliceringen, skrubba undersidan av fordonet med en nylon-borste för att avlägsna fett och oljefyndigheter. Addera 3

Spray ner undersidan med en slang för att avlägsna avfettningsmedel och sedan vänta på undersidan för att torka helt innan underbeläggningen.
4

Bifoga en gummislang burk spray och sprutpistol till aerosolkanistern innehåller asfalten undercoating. Montera en platt spets i slutet av vapnet.
5

Vrid ventilen på moturs kapseln.
6

Håll pistolen 9 till 11 inches bort från undersidan av fordonet och hålla pistolen i 90 graders vinkel mot ytan.
7

Spray asfalten beläggning på undersidan av fordonet med långa, jämna drag. Låt en timme för att beläggningen torka innan successiva rockar. Applicera inte mer än tre lager. Vänta 24 timmar innan du använder fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131862.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.