Ställa en HomeLink kod på en Prius

Toyota Prius har en unik funktion som kallas "HomeLink" producerad av Johnson Controls. Den här funktionen är en bil-baserat styrsystem som gör ett fordon att kommunicera med garagedörröppnare, grindar, hem belysning och andra system hem fjärrstyras. Denna teknologi skär ner på antalet fjärrkontroller som en konsument har att bära med sig för dessa uppgifter. HomeLink har installerats i Prius bilar sedan 2007 och är kompatibel med 99 procent av ingående garageport system som finns på marknaden vid tidpunkten för publiceringen. Saker du behöver
Remote av programmerbar anordning
Visa fler instruktioner
1

Slå på backspegeln i din Toyota Prius genom att trycka på strömbrytaren. Spegeln är på när indikatorn visar ett fast grönt ljus.
2

Välj knappen som du vill programmera enheten. Du kan välja mellan tre knappar som finns på vänster sida av spegeln.
3

Tryck på önskad knapp och håll den intryckt tills programmeringen är klar.
4 < p> Håll fjärrkontrollen i lämplig enhet bredvid spegeln.
5

Tryck aktiveringen knappen på fjärrkontrollen för respektive apparat flera gånger.
6

Frigör knappen på fordonet spegeln och sluta trycka aktiveringen knappen på fjärrkontrollen när lampan börjar blinka snabbt en röd färg.
7

Tryck nyprogrammerade HomeLink-knappen i en sekund. Indikatorlampan ska byta från en fast grön skärm till ett fast rött display. När den röda indikatorn lyser betyder det att en signal har sänts till enheten för att aktivera.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131721.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.