Vibrationer i första växeln med en Toyota Corolla

Överskott vibrationer på ettans växel i en Toyota Corolla är inte normalt . Det kan vara farligt eftersom det kan påverka någon annan drift av bilen. Det bästa tillvägagångssättet är att ha det problemet kontrolleras av en automatisk reparation professionell när det gör sitt första framträdande . Felaktig ECM

motorstyrenheten (ECM ) kan vara en källa till hårda resultat i första växeln . Komponenterna i ECM var felaktigt tillverkade i vissa Corolla modeller. Harsh växling är en konsekvens av en felaktig ECM . Några 1,1 miljoner 2005-2008 års modell Corollas återkallades på grund av felaktiga ECM i augusti 2010 .
Stuck Koppling

annan källa till vibrationer i en manuell trans - axel Corolla är kopplingen som fastnat . Detta kommer att låsa starter förhindra transmissionsolja från att distribueras på samma nivå är nödvändiga av trans - axel för att flytta bilen smidigt .
Felaktig växlingsventil
< p > Den växlingsventil kan vara källa till vibrationer vid låga hastigheter i första växeln . Solenoiden styr flödet av transmissionsolja i en automatisk trans - axle.The solenoid kommer inte smörja kugghjulen om dess skadas . Otillräcklig smörjning kommer att orsaka friktion i dreven .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131682.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.