Att montera 32 tums däck på en 1988 Toyota Truck

1988 Toyota hade en linje av två-och fyrhjulsdrivna lastbilar kör pickup. Varje enhet typ presenterade talrika trim paket tillgängliga från fabrik. De fyrhjulsdrivna modellerna var byggd för att tåla användning i terrängen, men fabriken delar och inställningar endast tillåter lätt terräng reser. Uppgradera din Toyota pickup till större däck kräver lite mer arbete än att bara ta bort de gamla hjulen och ersätta med nya. 32-tums däck skaver mot hjulhusen på en 1988 Toyota pickup, så att kroppen måste lyftas över ramen för att möjliggöra fjädringsväg. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Jack står
Wrench set
Front 2-tums spacer kit
Bak 1,5-tums spacer kit
Luftpump
ringtryckmätaren
Visa fler instruktioner
1

Park din Toyota pickup på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Använd däck järn för att lossa muttrarna på alla fyra hjulen på lastbilen, men ta inte bort dem. Använd domkraften för att placera under ramen på alla fyra hörn av fordonet.
2

Ta bort Lugnuts helt från vart och ett av hjulen. Ta bort hjulen från axlarna och placera dem åt sidan för senare användning. Använd lämpliga skiftnycklar från din nyckel inställd för att skruva loss skruvarna som håller främre staget tillsammans. Tryck upp på staget för att ta bort den från ramfästet.
3

Placera den främre spacer kit ovanpå fabriken fjäderben och skjut den på plats. Fäst främre fjäderben och spacer med de medföljande skruvarna.
4

Flytta till den bakre delen av fordonet och ta del av bladfjädrar bakom varje bakhjulsbromsarna. Lossa fabrik U-bultarna som håller bladfjädrarna på plats. Jack axeln upp med Toyota lastbil fabrik jack stå tills den är helt utanför domkraften.
5

Skjut den bakre spacer kit mellan bladfjädrarna och axeln. Stiftet på detta avstånd blocket är lätt att fästa axeln av Toyota truck. Stiftet i bladfjädrarna fäster nu till den nyinstallerade spacer kit. Upprepa denna process för andra bakhjulet tills båda sidor match.
6

Sätt på U-bultarna i spacer kit till de bakre bladfjädrar säkra på plats. Denna U-bultar passar bladfjädrarna precis som fabriken U-bultarna.
7

Lossa däckventiler på varje däck för att tömma och så småningom bort från fabriken hjul. Använd däck järn att bända de gamla däcken bort från vart och ett av hjulen. Denna process kan ta lite arbete för att undanröja varje däck, så lite tålamod och fasthet kan gå hand i hand.
8

Fit var och en av de nya däcken så att det omsluter varje avsedda hjulen. Använd däck järn som hjälper däcken i rätt spår på fälgen. Om du har tillgång till en spin balancer, fästa nya däck och hjul till den för att korrekt balansera kombinationen. Underlåtenhet att korrekt balansera dina hjul och däck kan resultera i snabba, oregelbundna slitage av däcken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131679.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.