Hur att fylla upp Servostyrning på en BMW 323I

BMW 323i gjordes under E36 och E46 generationen av posten nivå 3-serien lineupen. Den 323i är en väl utformad bil med den typiskt höga kördynamik efterfrågas av BMW: s kunder. Styrservoolja på 323i bör kontrolleras regelbundet för att säkerställa att det inte sjunker under miniminivån. Om det är otillräckligt fluiden i behållaren kan pumpen skadas och kommer så småningom måste bytas ut. Saker du behöver
Rag
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta. Öppna huven. Leta rätt reservoar servopumpen. Detta är på förarsidan på framsidan av motorrummet, bredvid oljefiltret kapseln.
2

Ta av locket för servostyrning behållaren genom att vrida den moturs. Dra av locket.
3

Inspektera oljestickan som sitter på undersidan av behållaren locket. Mätstickan kommer att ha en låg och en fullständig märke på den. Torka av oljestickan med en trasa. Bestäm när vätskenivån är på genom att installera locket, ta bort den och inspekterar mätstickan.
4

Häll i lämplig mängd hydraulolja. BMW rekommenderar Dextron III Automatic Transmission Fluid för E36 och E46 utbud av 3-serien.
5

tillbaka locket. Starta bilen och låt den gå på tomgång en sekund att få Styrservoolja i systemet. Vrid ratten så långt det går i båda riktningarna flera gånger.
6

Ta av locket för servostyrning reservoaren. Kontrollera nivån av vätskan. Lägg mer vätska är nödvändig. Stäng huven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131637.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.