Hur man installerar Blinkers genom din Säkring

Automotive blinkers kommer ofta ge symtom innan de havererar. De signallampor kan börja blinka i snabb takt, sakta ner eller inte fungerar alls. Båda är symptom på en blinkers relä som felar. Detta kan resultera i en misslyckad relä eller en trasig glödlampa. Blinkers relä sitter i säkringsdosan mellan förarsidans dörr och rattstången. Blinkers relä är ganska billigt och kan installeras på några minuter. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr för att lokalisera säkringen panelen på sidan av rattstången. Ta bort säkringen locket från panelen. Många säkring täcker har en plats att sätta fingret för att ta bort skyddet från panelen. Om ditt fordon inte innehåller en kortplats för fingret, använd en skruvmejsel för att bända bort locket.
2

Se säkringsförteckningen på baksidan av omslaget att lokalisera reläet blinkers. Använd fingrarna för att dra reläet blinkers från gruppcentralen.
3

Infoga ett nytt relä blinkers i den avsedda öppningen. Skjut reläet hela vägen in till rätt plats säkringen i panelen.
4

tillbaka luckan till gruppcentralen. Rikta in locket med säkringen panelen öppningen och tryck den på plats med hjälp av handen. Slå på din bil och engagera blinkers för att se det nya reläet är i skick.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131596.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.