Hur man identifierar transmission problem din Honda

Bilens växellåda gör makt att sändas från motorn till frekvensomriktaren mekanism som tillåter bilen att gå. Transmission problem är vanliga i vissa Honda modeller. Saker du behöver
Ägarens Manuel
mekaniker Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

vara på sin vakt. Transmission misslyckande i Hondas är ett vanligt problem i modeller som görs i början av 2000-talet. De modeller släpps under 2003 verkar ha de högsta priserna för överföring misslyckande.
2

Var vaksam beträffande reparationer. Det är viktigt att åtgärda transmission problem så snart som möjligt eftersom att låta ett problem att dröja kan orsaka permanenta skador på din bil. De flesta av de klagomål rörande överföring misslyckande i samband med momentomvandlare. Detta händer när motorn kommer rev upp, men bilen kan inte röra sig. Detta kan orsaka att transmissionen att bränna upp, vilket kräver fullständig ersättning.
3

Seek uppdateringar om återkallelse status. För närvarande finns det ingen minns i kraft för överföring fel, eftersom det inte anses vara en säkerhetsrisk av National Highway Transportation Safety Association. Hittills har ingen grupptalan inlämnats.
4

Kontakt Honda. Honda har erbjudit vissa ägare som är bortom utgången av deras garanti fria överföring reparationer. Du kan fråga om detta genom att kontakta Honda kundservice på (800) 999-1009.
5

Var medveten om din bil glider in neutralläge. Vissa Honda ägare har också rapporterat att bilens växellåda dyker slumpmässigt till neutralläge, vilket orsakar slipning vid körning i höga hastigheter. Honda har också beviljat fria reparationer av detta problem.
6

Seek underhåll och reparationer så snart som möjligt. Dessa problem kan skada eller till och med förstöra din växellåda, så om du har problem med sändningen är det viktigt att ha bilen servas så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124664.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.