Hur Ansvarsfrihet blybatterier

Blybatterier används för att ge start-up effekt för bilar och tung utrustning. Dock kommer ett blybatteri laddas ur snabbt om batteriet ska ge ström till en elektrisk last - till exempel en lampa eller elmotor - för en lång tid. Blybatterier måste regelbundet laddas om för att förlänga deras liv. Om ett batteri driver en belastning utan att laddas, kommer batteriet blir helt urladdat och kan upphöra att fungera. Saker du behöver
Blybatteri
Billampa
elektrisk tråd
Elektriska tänger
Lödkolv
Elektronisk löda
Två crimp-typ ring terminaler
Two krokodilklämmor
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skär två en-fot segment av tråden. Strip en halv tum av isoleringen från ändarna av varje trådsegment.
2

Crimp en av ringterminaler till ena änden av den första viran segmentet. Crimp den andra ringen terminal till ena änden av den andra tråden segmentet. Addera 3 Bulan och hylsan tjänar som en glödlampa elektriska anslutningar.

Löd den lediga änden av den första kabeln till metallen bula vid basen av fordonsindustrin lampan. Löd den lediga änden av den andra kabeln till den metallhylsa på sidan av fordonsindustrin lampan.
4

Lossa och ta bort den övre skruven på första krokodilklämman. Placera skruven genom både den första ringen terminalen och krokodilklämman skruvhål och dra åt skruven så att den håller ringen terminal till krokodilklämman.
5

Lossa och ta bort den övre skruven på andra krokodilklämma. Placera skruven genom både den andra ringen terminalen och krokodilklämman skruvhål och dra åt skruven så att den håller ringen terminal till krokodilklämman.
6

Fäst första krokodilklämman till den positiva polen på batteriet. Fäst den andra krokodilklämman till den negativa polen på batteriet. Lämna denna krets ansluten över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131588.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.