Rättsmedel för en gnällig tak på en golfvagn

I tid och med användning, kommer din golfbil småningom utveckla några gnissel och skrammel, av vilka några är lättare repareras än andra. Att reparera en pipig tak på din golfbil, har du två alternativ bortsett från att ta bort taket. Dessa alternativ består av att minska friktionen som orsakar gnissla eller begränsa golfbil taket förmåga att röra sig alls genom förstärkning. Installera nylon brickor till fästpunkterna

nylon brickor installerade på bultarna som fixerar taket på golfbil på metall ram har fördelen av att vara en billig fix, och de bara ta en stund att installera. Skruva loss taket från metallen ramen för golfvagn, installera nylon brickor mellan taket och ramar, och ersätta de fästskruvar och dra åt dem ordentligt. Detta har effekten att ge en slät, glättad yta mellan tak och ram, vilket eliminerar gnissel.
Efterdra alla skruvarna
p Det är möjligt för fästbultarna att säkra taket för att inom ramen för golfbil att enkelt lossna. Även en liten mängd lossning kan orsaka irriterande oljud. Genom att dra åt bultarna ner i slutet av varje säsong, kommer du att se till att din golfbil kommer att gnissla-fri för den kommande säsongen i golf. Addera ditt Förstärka taket

Förstärkning av taket bör endast ske på golfvagnar som har lidit någon skada på taket och orsakar gnissla. Äldre golfbilar är särskilt mottagliga för detta eftersom tiden solen tenderar att göra plasten tak golfbil att spricka och gå sönder. Kort att ersätta taket, kan du förstärka fästpunkter i taket genom att installera längre bultar genom toppen av taket på golfbil, och sedan skruva fast dem med en större bricka toppad med en mutter. Detta är en temporär fix i bästa fall. Det stoppar gnissel, men du kommer att behöva byta ut taket.
Använd vaselin på fästpunkterna

annan quick fix som kommer att hålla taket på golfvagnen från gnisslande för mycket är att ta bort monteringsbulten och applicera vaselin både på bulten och mellan golfvagnen ramverk och plasten tak. Använd vaselin istället fordonsindustrin fett eftersom den tydliga färg gelé inte kommer att färga kläder eller plast tak. Denna fix smörjer infästningspunkt av taket för att förhindra gnissel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131586.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.