Specifikationer för en NGK Glödstift

Glödstift ursprungligen infördes och används för dieseldrivna fordon för bättre start av motorn och utsläpp, men det är glödstiftet också används i bilar. Glödstiftet tillåter fordonet att minska avgasutsläppen. Det finns en mängd olika pluggar NGK glöd för olika fordonstillämpningar. Metal glödstiftsknappen AQGS

NGK glödstift kan öka dess temperatur snabbare än andra pluggar NGK glöd, vilket gör motorn värmas upp snabbare när den är påslagen. Dessa pluggar gör att temperaturen stiger till arbetstemperaturen mycket snabbt, vilket minskar utsläppen och motorns starttid. Metal glödstiftsknappen AQGS har har en 11 VDC ström som gör att kontakten för att värma upp till 1.000 grader Celsius i två sekunder. Addera SRM Glödstift

SRM glödstift installeras i fordon som behöver afterglow kraftdistribution. SRM kontakt har en lång livslängd på grund av de material som den är gjord av. Den SRM kontakten kommer att nå 800 grader Celsius i 4,5 sekunder. Pluggen kommer också att utsläppen minskas betydligt och sparar energi för fordonet.
QGS-Type Glödstift (två material)

QGS typ glödstift kan höja temperaturen snabbt för att minska motorns starttid och är gjord av kombinerade spolar, som hindrar pluggar från överhettning. Dessa speciella pluggar används för allmänna fordon. Dessa pluggar kommer att nå 600 grader Celsius under sex sekunder.
General-Type glödstiftet

Allmänt Typ glödstift är konstruerade för kommersiella fordon, Dessa pluggar har en konstant ström kör till dem, och resistansen hos värmealstringen spolen inte påverkas av temperaturen hos motorn.
snabbt värms Glödstift

snabbt värms glödstiften tillåta värme för att stiga snabbt. Pluggen temperaturen ökar snabbt efter det att fordonet är på. Resistansen hos pluggen är liten, och strömmen kommer att kunna kontinuerligt springa till pluggen. Om motståndet i kontakten blir för hög, kommer den att minskas med en liten ström från bilen.


QGS-Type Glödstift (One Material) ett material QGS typ glödstiftet medger en hög mängd ström att passera genom värmealstrande spolen. Detta kan hända på grund av den stora mängden ström som passerar genom den lilla kontakten, minska utsläpp från fordon och förbättra starttiden och motorprestanda. Motorns bränning tiden kommer att förbättras och detta gör det möjligt för motorn att förbränna bränslet bättre, vilket kommer att öka hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131563.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.