Hur man använder ett CARB Gas Can

Enligt Connecticut Department of Environmental Protection , amerikaner spilla upp till 17 miljoner liter bensin varje år . Spillda bensin är både dyrt och skadligt för miljön. California Air Resources Board var en av de första organisationerna att börja arbeta mot att skära ner alla former av luftföroreningar och kräver speciella no- spill bensin burkar . Nu andra stater har börjat genomföra no- spill burkar och stoppa försäljningen av gammaldags bensin burkar . Instruktioner
en

Twist av locket av burken. Hela munstycket lossnar. För in munstycket bensinpumpen i burken och fyll gasen kan med bränsle . Överskrid inte den mängd bränsle som burken är tänkt att hålla - de flesta burkar har ett komplett sortiment stämplat på sidan . Skruva tillbaka locket på ordentligt när du är klar pumpa .
2

Ta bort dammskyddet från slutet av pipen på munstycket av gasbehållare . Placera munstycket i bränsletanken på fordonet du bränslepåfyllning . Se till att munstycket är helt införd .
3

Lokalisera på knappen för att styra munstycket flöde . Detta är normalt kallas tummen styrknappen och det kommer att vara placerad på baksidan av halsen på de flesta no- spill gas burkar . Tryck ner knappen hårt och bränsle ska börja strömma in i bensintanken . Fortsätt att hålla in knappen tills du har lagt allt bränsle . Om du vill stoppa , släpper knappen och sedan ta bort bränslet kan munstycket från tanken . Sätt tillbaka dammskyddet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131545.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.