Luftkonditioneringen Standardmåttuppgifter för en 2003 Pontiac Montana

1999 Pontiac beslutat att förbättra mini-van marknaden med Pontiac Montana. Den byggdes av den samma plattform som Chevrolet Venture och Oldsmobile Silhouette. The Montana började som framhjulsdrift bara men under 2002 fick en uppgradering till fyrhjulsdrift. 2003 års version var en av de granskade bästa mini-vans av året vid MSN Autos och har ett stabilt pålitlig luftkonditioneringssystem. Olika modeller

Montana kom ut med fem olika modeller. Den 1SV är basmodellen och de flyttar upp i lyx i denna ordning: 1SV, 1SA, 1SX, 1SV och 1SE. De luftkonditioneringsaggregat på basmodeller, som omfattar 1SV, 1SA och 1SX alla kommer med bara en uppsättning kontroller för de två främre sätena. Men när du kommer till 1SE modellen och ovanför det finns en separat kontroll för den bakre delen av fordonet.
Frågor

Medan luftkonditioneringen i Montana är tillförlitlig som inte är att säga att det är inte utan sina problem. Kondens byggs upp på insidan av bilen är den viktigaste frågan. Det finns ett dräneringsrör på passagerarsidan golvet av motorn. Om detta blir backas upp, är att vad som orsakar kondens samlas i fordonet. Rensa ut att röret och problemet borde försvinna. Addera ditt A /C Specs

luftkonditionering i varje bil har två separata men lika viktiga komponenter . Kompressorer tar köldmedium till a /c enhet. Kondensorn avlägsnar den varma luften. Det finns två olika typer av kylmedel, R-134a och R-12. Bilar slutat använda R-12 på grund av de miljöfrågor så Montana tar R-134a.
Reservdelar

Reservdelar för Montanas luftkonditioneringen är lätta att hitta . En ny kylare kommer med manliga och kvinnliga blockera rördelar och en torrare. Om du byter ut kompressorn, och bilen är en modell 1SE eller ovan, är det viktigt att komma ihåg att du måste byta ut den bakre a /c enheter kompressor också. Kompressorer kommer också renoverade, men för längre livslängd, är det att föredra att gå nya.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131515.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.