Vad ska du göra när din GM fordonet inte backa ?

Bilar och lastbilar byggs av General Motors är kända för att ha problem med backväxeln . Problemen är relaterade till bilens växellåda , men det finns några saker du kan göra innan du ringer verkstaden . Europaparlamentet påminner

Ring en lokal återförsäljare och kontrollera om det har förekommit något påminner om ditt märke och modell . Om det har skett en återkallelse på grund av en defekt del som har lett till backväxeln frågan , då kostnaden för reparation är gratis oavsett ålder eller körsträcka av fordonet .
Garanti

Många bilar och lastbilar , vissa även används , kommer med en garanti på delar . Kontrollera informationen om din bil och se om garantin fortfarande gäller . Eftersom detta är ett vanligt problem , förlängd General Motors de garantier av flera modeller till svars för det .
Varning

Du kanske vill köra bil eller lastbil till lokala återförsäljare eller mekaniker för att få det fixat , men det kan vara farligt . Även om du kanske tror att du inte kommer att behöva backväxeln , det finns oväntade situationer som kan kräva vända som drar för nära en bil . Det är bättre att ha bilen bogseras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131470.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.