Hur man täcker en motoriserad Fönster

Motorsport fönster finns på många typer av bilar tillverkas idag. De är mer praktiskt att rulla upp och ner för bilägare. Dessa fönster kan bli skadad eller sprucken precis som alla andra typer av fönster. Även om det kan ta ett par dagar för att få rätt glas för att installera det, kommer fönstret måste täckas för att förhindra ytterligare skador. Omfattar en motoriserad fönster tar bara några minuter, och är ett bra sätt att hålla insidan av bilen säkert. Saker du behöver
Plast Sax lakan
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Täck hela fönstret med en rulle plastfolie. Skär folien med en sax så det är något större än fönstret det kommer att täcka.
2

Placera folien över toppen av fönstret från utsidan av bilen. Tejpa fast den med silvertejp. Kör bandet hela vägen runt omkretsen av fönstret och fäst plasten på plats.
3

Öppna bildörren och flytta till insidan av bilen. Kavla ut plastfolien igen och skär den i storlek med en sax så den passar över fönstret. Silvertejp ner precis som den föregående sidan gjordes.
4

Kör händerna över tejpen på både insidan och utsidan av bilen för att se till att det inte finns några luckor eller bubblor i bandet. Räta ut så mycket som möjligt. Bubblorna och luckor kommer att tillåta vatten att komma in i bilen om de inte är ordentligt tätade.
5

Lägg ett andra lager av tejp på båda sidor för extra skydd och se till att kolla efter bubblor och luckor i detta skikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131378.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.