Hur man installerar Insugspackning på en 1994 Chevy Pickup

bränna genom olja och bensin är ett nödvändigt ont när Halling equpiment med din 1994 Chevy Pickup. Även om dess bränsleinsprutning motor är konstruerad för uppgiften, behöver du ibland att byta utrustning på sin motor, inklusive packning i insugsröret. Denna packning veck en tätning mellan grenrör och utsidan, förhindra olja och läcker bränsle. Om packningen spricka är det viktigt att ändra det så fort som möjligt. Saker du behöver
Momentnyckel
platt skruvmejsel
Penetrerande olja
SPACKEL
Silikon
Visa fler instruktioner
1

Koppla den negativa batterikabeln. Detta är ett måste när du utför någon rutinmässigt underhåll av fordon som du inte vill bli chockad när du tar bort utrustningen. Med bortkopplat batteri glida av vingmuttrar som håller luftfiltret bostäder på plats, koppla sedan bort klämman kylarslangen med momentnyckel. Med klämman avlägsnas skjut slangen ur vägen.
2

Ta bort de två sladdar till luftfilterhus och helt dra ut luften adaptern renare bostäder.

3

Pop huven på din 1994 Chevrolet Pickup och lokalisera packningen insugningsröret på sidan av din motor. Fäst till packningen är vipparmar, som ger en liten mängd av gungning spelrum till motorn och avgassystemet. Du måste ta bort vipparmarna innan åtkomst till packningen. På skruvarna på vipparmen
4

Spray penetrerande olja. Dessa skruvar håller armarna, och packningen, på plats. Den penetrerande olja bidrar till att minska en del av återstoden beläggningen bultarna.
5

Demontera bultarna med momentnyckel. Knuffande nyckeln tillsammans med en hammare kan behövas om du inte kan vrida nyckeln själv.
6

Koppla vipparmarna från insugningsröret packning. När frånkopplad bända bort den aktuella packningen med din platt skruvmejsel. Med packningen fri skjut den över reglarna gång fäst bultarna och vipparmar.
7

Tvätta bort smuts och rester från den exponerade grenröret. En spatel eller annan anordning som används för att skrapa färg är nödvändig eftersom gunk är caked på ganska bra. När ren tillämpa silikon till platsen för den tidigare packningen. Detta hjälper till att säkra den nya packningen.
8

Placera den nya packningen. Var noga med att skjuta packningen i rakt, annars kan det spricka, vilket tvingar dig att köpa och installera en annan packning. Skjut vipparmarna tillbaka i position och dra åt skruvarna för att säkra intaget packning och vipparmar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131335.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.