Felsökning av en '96 Ford Windstar

Den 1996 Ford Windstar LX kom utrustad med en 3,8 liters sexcylindrig motor. Denna passagerare minivan kom också med flera olika vanliga funktioner inklusive passagerare sittplatser för sju, 15 tums aluminiumfälgar, tvåfärgad färg, servobromsar, farthållare, en el-manövrerad förarstol, servostyrning, luftkonditionering, bakrutetorkare, makt dörr lås, fyra hjul låsningsfria bromsar och tonade glas. Eftersom Windstar är gjort med så många olika delar att det kan vara svårt att hitta ett problem med van när det inte fungerar. Ett sätt att felsöka Windstar är genom att titta på tillverkaren minns information för att se om det matchar det problem du har. Instruktioner
1

Kontrollera hastigheten växelkontrollmeddelandet deaktivering inuti motorn i din Windstar om du börjar att lukta en brinnande lukt från motorrummet. Den hastighetskontroll avaktivering brytare installeras av Ford på Windstar kan läcka internt och sedan börja överhettas, orsaka rök eller bränna. Om du har en felaktig hastighet omkopplare avaktivering en brand kan starta inuti motorn på din bil. Du bör ta din Windstar till en lokal Ford återförsäljare att ha en kondenserad kablage installeras inline med varvtalsreglering avaktivering switch för att undvika denna risk.
2

Undersök bromsledningar i din Windstar om du ser broms vätska läcker under van. Under monteringen av många av Windstar skåpbilar vissa bromsledningar installerades i en vriden ställning som orsakar instrumentpanelen isolator att komma i kontakt med den katalytiska omvandlaren. Kontakten av dessa två områden av van kommer att orsaka korrosionsskydd omger bromsledningar att bära bort och tillåta salt eller vatten att korrodera isolatorn instrumentpanelen och slutligen bromsledningen också. Om det finns en läcka i ditt bromsledningar det kommer att ta längre tid att föra Windstar till ett fullständigt stopp och ökar risken för en bilolycka. Alla bromsledningar som läcker eller korroderat ska bytas och resterande ska flyttas för att undvika framtida läckor.
3

Inspektera parken spärrhaken distansen fäste om dina Windstar flyttar från ett parkerat läge även om sändningen är i parkeringsläge. Parken spärrhaken distansen konsol har en skarp kant som kan förhindra parken spärrhaken från att engagera parken redskap. Detta skulle göra det möjligt för van att rulla även när sändningen visar att det är i parken. Om van rullar oväntat egendoms-och personskador kan uppstå. Ta din Windstar till din lokala Ford återförsäljare för att få parken spärrhaken distansen fäste inspekterats och, om nödvändigt, ersätts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131305.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.