Felsökning Ford Windstar

Ford Windstar är en mini-van tillverkad av Ford Motor Company mellan 1995 och 2003. Ford Windstar ersattes av Ford Freestar från årsmodellerna 2004 till 2007. Ford Freestar ersattes av Ford Flex crossover början modellår 2007. Den 2002 Ford Windstar namngavs den mest tillförlitliga mini-van på marknaden i JD Powers pålitlighet undersökning för att årsmodell, men det finns flera återkallelser inklusive bakaxel problem som Windstar ägarens bör vara medveten om. Instruktioner
1

Starta bilen och undersöka kombiinstrumentet på din Windstar instrumentbrädan för eventuella varningslampor eller text varningar meddelande som indikerar ett fel. Lamporna tänds när du startar bilen för att visa att de arbetar. Alla ljus som finns kvar på efter start, eller tänds under körning bör kontrolleras med din Ford-återförsäljare för att undvika en dyr reparation.
2

Rådfråga din Windstar bruksanvisning för felsökning som är direkt relaterade till modellen året som du äger. Införandet av handboken innehåller vanliga felsökningssteg inklusive felsökning ljuset kontrollera motorn. Denna varningslampa kan innebära att fordonet har slut på bränsle, har vatten i bränslet, eller att tanklocket inte kan sättas fast ordentligt. Konsultera din instruktionsbok för vanliga problem och lösningar Innan spendera pengar på ett diagnostiskt besök till återförsäljaren.
3

Uppföljning på varje indragning eller underhåll meddelanden som du tar emot från Ford Motor Company om du för närvarande upplever ett problem eller inte. Ett underhåll anmälan kan påverka andra delar av ditt fordon som kan verka helt orelaterat till din nuvarande problem. Ford har återkallat över 500.000 1998-2003 Windstar modeller på grund bakaxel problem. Förtida, ojämnt däckslitage och justering problem som rapporterats av många ägare har spårats till större problem när det gäller bakaxeln återkallelsen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131292.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.