5,7 - liters Förgasarproblem

tidvis är 5,7 - liters förgasaren får problem . Men när det fungerar , startar motorn jämnt och med liten ansträngning . En lämplig förgasare ger effektiv gas körsträcka och låga avgasemissioner . Svårstartad

Hård start är oftast resultatet av en misslyckad choke . När detta händer , utvecklar en rik bränsleblandning från choken inte stänga , rätt --- liksom motorn är kall . En kall motor behöver en mycket rik blandning för att starta . Om choken är inaktiv , kommer det att ta i för mycket luft . En trasig choke kan också orsaka motorn gå på tomgång felaktigt --- stopp det .
Översvämning

Ibland kan smuts i förgasaren är nålventilen . Förgasaren behöver kunna stänga . Om det inte kan stänga , kommer förgasaren översvämma --- orsakar ett spill av bränsle . Om motorn är översvämmad , kommer den inte att starta . Bränsle översvämningar är också en allvarlig brandrisk med en varm motor.
Hesitation

Tvekan orsakas av en mycket tunn bränsleblandning. Den orsakas av en överdriven mängd luft och otillräcklig mängd bränsle . Ett felaktigt justerad eller smutsiga förgasaren är oftast felet bakom sådan tvekan . Rengör förgasaren med förgasaren renare för att ta bort smuts och avlagringar lack . När ren , bör det återställa till normal drift --- om en smutsig förgasare var problemet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131283.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.