BMW 530i Felsökning

Bekanta dig med din bil s operativsystem och underhållssystem inspelning kommer att säkerställa att du alltid uppleva högsta kvalitet körupplevelse. BMW gör felsökning lätt på sina kunder eftersom 530i är utrustad med flera olika underhållssystem varning. Dessa system är enkel och lättillgänglig inifrån fordonet. Om alla underhåll frågor har tagits upp och du fortfarande har problem med din bil, överväga att ta den till en professionell. Saker du behöver
BMW 530i Bruksanvisning Kundservice och garanti informationsbroschyr
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och kontrollera Tjänsten Advisor för underhåll frågor. Service Advisor är placerad mellan hastighetsmätaren och varvräknaren. Denna mätare håller koll på din körsträcka och eventuella frågor underhåll som behöver åtgärdas i din bil. Här kan du komma åt statusen för bilens bromsbelägg, vätskenivåer och andra allmänna frågor underhåll. En tjänst som behöver uppdateras eller är farligt nära deadline kommer att markeras med en triangel. Bilens Check Control center för indikatorlampor eller fel
2

Review. Ligger ovanför Tjänsten Advisor display, övervakar Check-Control center av vissa funktioner i fordonet och utlöser en indikator ljus när det finns ett fel. För att hantera dessa frågor genom att trycka på "kontroll"-knappen på blinkersspaken, och text instruktioner kommer att följa och förklara eventuella fel som uppstår.
3

Kontrollera bilens skick baserade system service underhåll för eventuella ytterligare frågor som måste lösas. Detta underhåll Systemet håller reda på de datum som behövs för oljebyten, broms underhåll, tändstift och lokalt mandat inspektioner.
4

Leta bilens service och garanti Information för ytterligare felsökning. Om dina frågor inte tas upp i det här häftet, överväga att ta bilen till en professionell. BMW rekommenderar att bilen servas och repareras hos din lokala BMW center.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131266.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.