Hur man installerar Avfasade kolvringar

Kolvringar passar på utsidan av kolvar i motorer. De tätar förbränning /expansionskammare, support värmeöverföring från kolven och reglera oljeförbrukningen. Det finns många olika sorter av kolvringar tillgängliga, varav fasade kolvringar är en. Fasade kolvringar har kanter som inte är vinkelräta mot deras ansikten. Saker du behöver
Standard fordonsindustrin verktyg
Feeler Gap mätare
fylla Verktyg
Surface Ofullkomlighet bort verktyg såsom filer
Visa fler instruktioner
1

Beräkna rätt ände gapet. Använd ett bladmått för att mäta. Slutet gap önskade beror på typ och användning av bilen och den typ av avfasade kolvring. Tillverkarens guider ska ha informationen.
2

Fill ring luckor. Ett lämpligt verktyg måste användas. Detta bör göras i en riktning inåt, fyrkantiga till ringen sidorna.
3

bort ytskador. Satte ringarna runt kolven
4

. Korrekt installation är kritisk. Se till att sätta ringarna med faserna uppåt eller nedåt enligt tillverkarens specifikationer. Vanligtvis kommer topp ringar med en inre avfasning installera avfasning ner. På samma sätt kommer andra ringar med inre avfasningar installera brukar avfasning upp.
5

Se till att det finns tillräckligt med spår tillbaka avslut. Kontrollera tillverkarens guider för att se vilken mängd clearance krävs.
6 p Om inkluderas installera olje linjalhållarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131235.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.