Fjäderåtergång Vs . Icke - Spring returventil

Ventiler i din bilmotor tillåter bränsleblandning in och avgaser ut . En fjäder backventil använder fjädrar för att öppna och stänga en ventil . Det finns fördelar och problem med fjäderretur ventiler jämfört med nonspring backventiler . Fördelar

fjäderåtergång ventiler lagrar energi under arbetet , vilket gör dem mer energieffektiva . Detta kan leda till en förbättring av den totala energieffektiviteten i ditt fordon . När belagd med en speciell film som minskar friktionen , fjäderretur ventiler kan sänka mängden slitage på din motor . Ett brett utbud av fjäder ventiler och fjäder ventildelar finns, vilket gör att större anpassning av en motor.
Allvarliga problem

De flesta problem med fjäderretur ventiler sker vid höga hastigheter . Fjädrarna kan börja att studsa så snabbt att de är okontrollerbar. Detta leder till perioder av ventil överlappning . Detta i sin tur kan leda till motorer popping , mal , och hoppa . Medan alla ventiler har sina egna problem , är detta en allvarligare än de flesta . Det är viktigt att noggrant välja vilka fjädrar att använda , vilket inte är ett problem för icke - fjäderretur ventiler .
Selection Problem
p Det är viktigt att noggrant välja vilka ventiler och delar att använda . Även om detta är fallet med alla potentiella ventiler , är det mer så fallet med fjäderretur ventiler.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131190.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.