Hur Trim en Mustang

Mustangs säljs i en mängd olika stilar och typer och alla har trim eller gjutning fäst vid sidan av bilen för att ge var och en ett unikt utseende. Detta trim kan bära eller skadas och måste bytas ut. Du kan spara pengar och undvika en resa till detaljerna butiken genom att ersätta trim på din Mustang på din uppfart eller garage. Saker du behöver
diskmedel
vatten
Rags Bucket
Slang
Måttband
Dubbel-stick gjutning tejp
Visa fler instruktioner

1

Rengör utsidan karossen noggrant för att avlägsna smuts och skräp. Häll diskmedel i en hink med vatten, doppa en ren trasa i lösningen och grundligt skrubba sidan av bilen.
2

Skölj bilen med en slang för att se till att det finns ingen tvål kvar och låta det tid att ordentligt torr innan du installerar trim.
3

Mät längden på trim med ett måttband och tillämpa dubbel-stick gjutning band av samma längd över varje sida av bilen där gjutning kommer att tillämpas. Lägg till en andra band strax under det så listen kan tillämpas på två körningar av tejp.
4

Bryt av bandet för hand och köra handen över den följa den på bilen. Dra av skyddsfilmen på båda sidor av bandet för att exponera den klibbiga sidan. Rada upp den första delen av trim så toppen av det är även med den övre remsa av tejp och botten är jäms med botten tejpremsa.
5

Tryck trim på bilen och trycker på ordentligt för att fästa den till bandet. Upprepa processen för trim på andra sidan av bilen. Gnid en trasa över gjutning, rör sig fram och tillbaka för att binda hela längd trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131184.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.