Hur man gör det original Fender Trim Better

Fender trim hittats hjulen på alla olika typer av bilar. Det ger stil och en individuell look på alla fordon. Fender klippningen göras av plast eller vinyl och kan bli slitna och smutsiga med tiden. I stället för att byta ut alla av trim, är ett alternativ att ge trimma en grundlig rengöring för att få det att se bättre. Med minimala leveranser och några enkla steg kan du ha det gamla fender trim ser helt nya på nolltid. Saker du behöver
diskmedel
Rags Vatten
Back-to-Black renare
Visa fler instruktioner
1 vatten

Mix och fat tvål i en hink. Doppa en ren trasa i hinken och börja skura fender med trasan. Arbete från ena änden till den andra på var och en av fendrar skuras grundligt för att avlägsna eventuell gunk och rester från fendrar.
2

Torka stänkskärmar med en ren trasa. Inspektera alla fyra för att se till att smuts och skräp har tagits bort.
3

Squirt en liten klick Back-to-svart eller en annan typ av bil trim på en ren trasa. Sprid ut dammsugaren över den första fender arbetar i cirkulära rörelser från sida till sida. Täck hela fender med renare och gå vidare till den andra fender.
4

Rengör andra fender och alla återstående fendrar precis som den första var rengöras. Vänta 45 minuter för renare att arbeta och se över fendrar för att se till att de är rengjorda och färgen har återställts. Upprepa processen om det behövs.
5

Skölj fendrar av med vatten för att avlägsna eventuella överblivna rester och låt dem lufttorka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131182.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.